JELENLEGI ÖNSEGÍTŐ CSOPORTJAINK

ÁLLÁSKERESŐI MENTÁLHIGIÉNÉS ÖNSEGÍTŐ CSOPORT

A csoporttagok a munkaerőpiacra való visszailleszkedésük érdekében találkoznak e csoport keretein belül. A szakember vezetésével folyó munka nem csak újabb készségek elsajátítására hasznos, hanem a tapasztalatok megbeszélése és átadása végett is. A későbbiekben a tagok saját maguk alakítják közösségi életüket. A közösség a kölcsönös segítés és elfogadás elvének jelszavával olyan helyet biztosít, ahol a csatlakozók szabadon beszélhetnek problémáikról, valamint lehetőség nyílik szabadidejük hasznos eltöltésére is.

Bővebben

"ACA (ALKOHOLISTÁK FELNŐTT GYERMEKEI)" CSOPORT

Alkoholista, vagy más módon rosszul működő családban felnőtt emberekből szerveződött, Alkohol Anonim típusú, 12 lépéses csoport. A családi környezetből származó hasonló problémák felismerésében és meghaladásában segíti tagjait.Bővebben

Vissza a címlapra

DEPRESSZIÓS ÖNSEGÍTŐ CSOPORT

Több mint 10 éve működő, Nap utcai szervezésű, klubszerűen működő csoport. Bármilyen eredetű és megjelenési formájú, akár időnkénti, akár tartós depressziós állapotokkal küzdő, vagy pesszimista, negatív élménymóddal jellemezhető személy meleg, elfogadó, támogató közösségre talál a csoportban; mintát és megerősítést kap problémái kezeléséhez, önbizalma, önértékelése és vagy adott esetben önállósága felépítéséhez.
Súlyos, orvosi kezelést (is) igénylő depresszió esetében a csoport nem pótolja a szükséges gyógyszerek alkalmazását, viszont hatékony segítséget jelent a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Ugyanilyen célszerű kiegészítője lehet a csoport egy megkezdett vagy tervezett pszichoterápiás kezelésnek, a különböző típusú jótékony hatások felerősítik egymást.

Kontaktszemély és szervező: Fanó Sándorné, telefonszáma 30/3377376Vissza a címlapraSZORONGÁSSAL KÜZDŐK ÖNSEGÍTŐ CSOPORTJA

szorongó, aggodalmaskodó, fóbiás tünetekkel, pánikrosszullétekkel küzdő személyek számára.

tovább

Vissza a címlapra