JELENLEGI ÖNSEGÍTŐ CSOPORTJAINK

"ACA (ALKOHOLISTÁK FELNŐTT GYERMEKEI)" CSOPORT

Alkoholista, vagy más módon rosszul működő családban felnőtt emberekből szerveződött, Alkohol Anonim típusú, 12 lépéses csoport. A családi környezetből származó hasonló problémák felismerésében és meghaladásában segíti tagjait.

Bővebben

Időpont: minden vasárnap 18.00-19.00

Kapcsolat: 20/564 0536

Vissza a címlapra

DEPRESSZIÓS ÖNSEGÍTŐ CSOPORT

Több mint 10 éve működő, Nap utcai szervezésű, klubszerűen működő csoport. Bármilyen eredetű és megjelenési formájú, akár időnkénti, akár tartós depressziós állapotokkal küzdő, vagy pesszimista, negatív élménymóddal jellemezhető személy meleg, elfogadó, támogató közösségre talál a csoportban; mintát és megerősítést kap problémái kezeléséhez, önbizalma, önértékelése és vagy adott esetben önállósága felépítéséhez.
Súlyos, orvosi kezelést (is) igénylő depresszió esetében a csoport nem pótolja a szükséges gyógyszerek alkalmazását, viszont hatékony segítséget jelent a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Ugyanilyen célszerű kiegészítője lehet a csoport egy megkezdett vagy tervezett pszichoterápiás kezelésnek, a különböző típusú jótékony hatások felerősítik egymást.

Kontaktszemély és szervező: Fanó Sándorné, telefonszáma 30/3377376

Vissza a címlapra

CoDA (anonim kodependens) önsegítő csoport (Névtelen kodependensek)

12 lépéses önsegítő csoport, kapcsolatfüggőséggel küzdők számára. A nemzetközi 12 lépéses önsegítő rendszer része, ahol az érintettek egymás segítségével képesek mély belső változásokat elérni, és függőségi problémájukon úrrá lenni. A csoporton való részvétel nem összeférhetetlen semmilyen terápiával, és természetesen nem is feltétele semmilyen terápia a részvételnek. Tapasztalat szerint viszont a CoDA csoportban folyó munka igen hatékony kiegészítője lehet a pszichoterápiás segítségnek.

Bővebben

Időpont: minden vasárnap 19.00-20.00

Kapcsolat: 20/564 0536

Vissza a címlapraSZORONGÁSSAL KÜZDŐK ÖNSEGÍTŐ CSOPORTJA

szorongó, aggodalmaskodó, fóbiás tünetekkel, pánikrosszullétekkel küzdő személyek számára.

tovább

Vissza a címlapra