DISZLEXIA KÖZPONT

A tanulási teljesítményzavarokkal foglalkozó módszertani és terápiás központ a diszlexiával, illetve az ahhoz kapcsolódó vagy anélküli hiperaktivitással/figyelemzavarral küzdő serdülők és fiatal felnőttek számára többszintű ellátási lehetőséget biztosít.

Egyéni és csoportos foglalkozásokat vezető képzett szakemberek állnak rendelkezésre a diszlexia illetve egyéb specifikus tanulási zavar okozta problémák kezelésére.

A kezelés részei: képességfelmérés, életvezetési tanácsadás, egyéni tréningek (szövegfeldolgozás és egyénre szabott tanulási módszerek), csoportos tréningek (figyelemhiányos és hiperaktivitás zavarral való megküzdés készségei, stratégiái), olvasásfejlesztés, angol nyelv tanítása, szenzo-motoros tréning, pszichoterápia.

Weboldal: www.diszk.hu

Részletes információ: Csaba Erika, tel.:+36-30-513-74-79, e-mail: info@diszk.hu

Tréningekre jelentkezés: Szentesi Balázs, tel.: +36-30-484-54-59, e-mail: treningek@diszk.hu

Figyelemzavarral, és/vagy hiperaktivitással küzdő serdülők és felnőttek számára periodikusan indítunk csoportos kognitív viselkedésterápiás ADHD tréningeket. Ezeken a csoportokon a fenti zavarok hatékony kompenzálását biztosító gyakorlati módszereket lehet elsajátítani. A tréningek - megfelelő otthoni gyakorlás mellett - igen eredményesek és ezért közkedveltek. A csoportokra folyamatosan lehet jelentkezni, illetve előjegyzést kapni. Bővebb információ a munkacsoport külön honlapján (www diszk.hu.) található.

Vissza